SRAMOTA! Đukanović nastavlja da progoni Srbe

Podeli vest!

U Podgorici i na Cetinju privedeno 17 navijača Budućnosti kod kojih su nađene nalepnice ‘Srbe na vrbe! ‘ i ‘Srbi, van iz Montenegra’, kao i arsenal hladnog oružja. Oni su se spremali da tokom sezone u Budvi, Kotoru i Tivtu linčuju turiste iz Srbije, razbijaju im kola, skidaju registracije i prelepljuju ih pretećim nalepnicama.

 

Ekstremisti u Crnoj Gori pripremaju se da ovoga leta na primorju masovno napadaju turiste iz Srbije, da im razbijaju automobile i prelepljuju ih nalepnicama na kojima piše: ‘Srbe na vrbe’ i ‘Srbi, van iz Montenegra’!

 

Ne dajte Milu pare…
Srbi iz Srbije i RS ne treba da idu ove godine u Crnu Goru na letovanje jer tako pune Milov budžet. Ako već idu tamo, onda treba da letuju kod Srba, a ne kod konvertita
Aleksandar Raković, istoričar

 

Ovo zvuči neverovatno, ali je nažalost potpuno istinito. U Podgorici i na Cetinju proteklog vikenda privedeno je na informativne razgovore, kako saznajemo, 17 navijača FK Budućnost kod kojih su nađene nalepnice ‘Srbe na vrbe!’ i ‘Srbi, van iz Montenegra’, kao i čitav arsenal hladnog oružja! Oni su, tvrde naši odlično obavešteni izvori, planirali da tokom sezone u Budvi, Kotoru i Tivtu terorišu turiste iz Srbije. Čitava akcija lociranja i privođenja ovih huligana na informativne razgovore zadržana je u tajnosti, daleko od očiju javnosti, a čak postoji sumnja da je grupu ekstremista organizovao neko iz crnogorske službe bezbednosti!?!

 

Umešana i ANB?

Naši sagovornici detaljno upoznati s ovim slučajem prenose da su kod navijača na više lokacija, osim nalepnica pretećeg sadržaja, nađene i bejzbol i gumene palice, bokseri…
– Tokom proteklog vikenda privedeno je 17 ekstremista, uglavnom navijača Budućnosti. Policija je kod njih našla nalepnice i plakate ‘Srbe na vrbe!’ i ‘Srbi, van iz Montenegra’. Pretresom njihovih automobila i stanova nađen je ozbiljan arsenal hladnog oružja, uključujući i desetine bejzbol i gumenih palica i boksera… – kaže jedan od naših sagovornika i navodi da je policija tokom saslušanja privedenih huligana došla do šokantnih otkrića.

 

– Neki od njih su na informativnom razgovoru priznali da su planirali da na početku turističke sezone na primorju, pre svega u Budvi, Kotoru i Tivtu, napadaju turiste iz Srbije, razbijaju im kola, skidaju registracije i prelepljuju ih pretećim nalepnicama – prenosi naš izvor.

 

Autor: Informer.rs / Foto: Reuters