HAOS U UKRAJNI! Srbi pucali na šefa crnogorske mafije

Podeli vest!

BEOGRAD/ODESA – Na crnogorskog državljanina Radoja Zvicera, koji slovi za vođu tzv. kavačkog klana, juče su u glavnom gradu Ukrajine, Kijevu, pucala dva Srbina.

 

Kako Kurir nezvanično saznaje, reč je o državljanima Srbije – Petru J. (46) i Milanu B. (31).Prema prvim i nezvaničnim izveštajima kijevske policije, na mestu pucnjave bila su trojica likvidatora – Srbin, Crnogorac i Makedonac.

U međuvremenu pojavilo se i saznanje da je ekipa “pucača” možda sadržala i četvrtog “člana” – otud u izveštajima, uz Crnogorca i Makedonca, imena čak dva državljanina Srbije!Crnogorski mediji međutim javljaju da su pored dva Srbina uhapšena i dva Crnogorca, ne pominjući nikakvog državljanina Severne Makedonije.

 

Kada je reč o osumnjičenim državljanima Crne Gore, tamošnji mediji navode je da je reč o Stefanu Đ. i Emilu T. Inače, prvi Stefan bio je na crvenoj Interpolovoj poternici zbog ubistva jednog Baranina J.K.

Podsetimo, u Zvicera je ispaljeno sedam metaka, a u stomak ga je pogodilo pet, posle čega je hitno prebačen u bolnicu u Kijevu i operisan, a njegovo stanje trenutno je kritično.

Pogledajte sačekušu za Zvicera koju su mu likvidatori spremili dok je džogirao…

 

Grupa likvidatora uhapšena je u Odesi sa čitavim arsenalom u pokušaju da prebegne iz Ukrajine u susednu Moldaviju.

 

(Kurir.rs)