Nepoznato o Adriani Limi – Pobožna devojka iz Brazila

Podeli vest!

Poznata manekenka Adrijana Lima od ove godine na korak je do četrdesete, iako mnogi u to nikako ne mogu da poveruju. Njena prošlost, pak, krije brojne turbulentne momente, koji se na njenom licu, svom srećom – uopšte ne vide.

 

Naime, kada je imala svega šesta meseci, njen otac je napustio porodicu, pa je majka morala da je podiže sama. Lima je zapravo ima afro-brazilske, portugalske, švajcarske, japanske i indijske krvi, a govori portugalski, engleski, italijanski i španski jezik kao od šale.

Tokom svoje blistave karijere modela Bibliju je uvek nosila sa sobom u bekstejdž i molila se pred svaki izlazak na pistu. Praktično je nije ni ispuštala iz ruku! Kao devojlica želela je da bude časna sestra, što sada svakako deluje nezamislivo.

 

Veoma je spiritualna, kako prenose strani mediji i veruje u energiju, prirodu i duhove. Uvek je pričala kako će u brak ući nevina.

Podsetimo, Adrijana Lima se posle devet meseci veze udala za Marka Jarića 2009. godina i u braku su dobili dve ćerke. Par je razveden od 2016. godine.

 

Autor: Glossy / Foto: Profimedia