Megan Foks razvodi se nakon 5 godina braka

Podeli vest!

Šuška se da je holivudska glumica prvi put podnela papire za razvod baš u vreme kada je glumac doživeo nešto slično moždanom udaru.

 

Američka glumica Megan Foks (34) je optužena da je prvi put napustila svog supruga Brajana Ostina Grina (46) u vreme kada se oporavljao od simptoma sličnim šlogu 2015. godine, a to je pet godina pre nego što je par potvrdio da je njihovom braku konačno došao kraj.

 

Bivša zvezda serije „Beverly Hills 90210“ Grin je ovog meseca objavio da se rastavlja od Foksove deset godina nakon što su razmenili zavete u „Four Seasons“ rizortu na Havajima.

 

Glumcu, koji je odgajio četvoro dece, a troje sa Megan, prvi put mu je bio predat zahtev za razvod braka pre pet godina kada se glumica vratila u Los Anđeles sa snimanja u Njujorku 2015. godine.

Strani mediji pišu da je te godine Grin imao nedijagnostikovano stanje mozga, slično moždanom udaru i da se razboleo u decembru 2014. godine, kada je ostao prikovan za krevet i nije mogao da se kreće.

 

– Jedva je mogao da podigne glavu – rekao je izvor blizak njemu.

Uprkos njegovom krhkom stanju, koje je Grin nedavno opisao kao “najgori trenutak u njegovom životu”, izvori tvrde da je Foksova bila spremna da pokrene postupak razvoda, nakon što je završila s radom na “Ninja Turtles: Out Of Shadows”.

 

Telegraf.rs / Foto: Profimedia