MILO SE IGRA! Srbi ne smeju ući u Crnu Goru

Podeli vest!

Crna Gora je od ponoći otvorila granicu sa Srbijom, ali državljani Srbije i dalje ne mogu u tu državu čak ni sa negativnim pi-si-ar testom!

 

Granični prelaz Jabuka, izmedu Srbije i Crne Gore, od jutros gotovo pust i da građani niti ulaze niti izlaze iz Srbije. Povremeno prođu kamioni, mada vozači radije biraju Gostun, odnosno Dobrakovo, koji su bili otvoreni sve vreme pandemije.Od ponoći je Crna Gora otvorila sve granice sa susednim državama i sa Srbijom, ali na spisku država čiji građani mogu da uđu bez karantina ili pi-si-ar testa i dalje nema Srbije.

 

Vraćaju bez objašnjenja

– Bilo je nekoliko onih koji su vraćeni sa granice bez ikakvog objašnjenja, navodi reporter Tv Prve.

 

Kako se dalje navodi, granica Crne Gore i Srbije je trenutno pusta, a najveći problem imaju građani koji žive uz granicu dve države zbog karantina koji je obavezan.Danas stižu i prvi tursiti.

 

Podsetimo, od ponoći je Crna Gora otvorila sve granice sa susednim državama i sa Srbijom, ali na spisku država čiji građani mogu da uđu bez karantina ili pi-si-ar testa i dalje nema Srbije.

Spisak je ažuriran, pa na njemu više nisu ni Severna Makedonija i Irska, jer je u tim zemljama stopa aktivnih slučajeva koronavirusa porasla.

 

Reporteri koji su jutros bili na graničnom prelazu Jabuka kažu da građani niti ulaze, niti izlaze iz Srbije.

 

Autor: Kurir.rs /Foto: BETA