MONSTRUM U NIŠU! Ubio majku pa napravio žurku

Podeli vest!

Niška policija uhapsila je I.S. (31) zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

 

Kako je saopštila niška policija, kod njega je pronađeno 225 grama heroina i vagica za razmeravanje narkotika.

“Policija ga je juče primetila na Vizantijskom bulevaru i prišla mu u nameri da ga pretrese jer su imali operativna saznanja da trguje narkoticima. Međutim, kada ih je primetio, I.S. se dao u beg. Nakon nekoliko stotina metara, jedan policajac ga je sustigao, ali umesto da se zaustavi, I.S. se okrenuo, udario ga u vrat i oborio ga. Policijski službenik je uspeo da ga savlada i uhapsi”, navode sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

 

I.S. je dobro poznat organima gonjenja jer je izdržao dugogodišnju robiju zbog ubistva majke, a niški Kazneno popravni zavod napustio je februara ove godine. On je 15. decembra 2008. godine u stanu u kojem su živeli, hicem iz pištolja koji je ilegalno posedovao, na spavanju ubio svoju majku Draganu Nikić, profesora niškog Medicinskog fakulteta a potom pokušao da prikrije zločin.

 

Međutim, Draganine kolege sa Instituta za javno zdravlje u Nišu su se zabrinuli kada nije došla na posao, niti se javila na mobilni telefon jer je bila poznata kao odgovorna osoba.

 

Njen sin im je objasnio da majka navodno ima zdravstvenih problema i nalazi se na lečenju u Beogradu. Oni su posumnjali u njegovu priču, a Draganina porodica je njen nestanak prijavila policiji. Kada je shvatio da će mu policija doći u kuću I.S. je majčino telo umotao u kese i sakrio ga u potkrovlju vikendice na Oblačinskom jezeru gde je pronađeno posle devet dana. Ono što je zločin učinilo još monstrouznijim je što je I.S. dok su svi tragali za njegovom majkom, u stanu u kojem je usmrtio pravio žurke.

 

Kurir.rs / Foto: Profimedia