Federerov Raj na Zemlji! Pogled iz stana oduševljava

Podeli vest!

Rodžer Federer jedan od najboljih i verovatno najbogatiji tenisder sveta rešio je da počasti sebe novom nekretninom.

 

On je u Dubaiju, u kome inače često provodi vreme kupio luksuzni penthaus, u čuvenoj višespratnici “Le Reve”Kuće i stanovi najboljih sportista sveta često su u žiži javnost, a švajcarski mediji objavili su fotografije Federerovog doma u Dubaiju, kojeg se ne bi postideli ni najbogatiji šeici.

 

Stan se nalazi u jednoj od najskupljih zgrada u Dubaiju i Federer je za penthaus od 566 kvadratnih metara morao da plati čak 15 miliona evra, prenosi “Telegraf”.Pogled je nestvaran, stan je svetao i ima veličanstven pogled na more sa terasom od 80 kvadrata.

Federeru je na raspolaganju i bazen na krovu zgrade, kao i najsavremeniji fitnes centar opremljen po njegovim instrukcijama, jer se upravo u Dubaiju priprema za početak svake sezone.Rodžer i njegova porodica na raspolaganju imaju uslugu od 24 sata dnevno, a pritiskom na dugme u bilo koje doba dostupni su mu privatan avion, helikopter, limuzina s vozačem ili Ferari.

 

Takođe ima mir i intimu pa ne mora da brine od nametljivih navijača, jer svi stanovnici ovog ekskluzivnog kompleksa na raspolaganju imaju i lično obezbeđenje.

 

Kurir / Foto: Dubai YT