OBRT U ŠAPCU! Žena izmislila otmicu dece

FOTO: Nadzorna Kamera

Podeli vest!

Krivična prijava protiv žene koja je slagala policiju da su trojica muškaraca hteli da kidnapuju dvoje mališana.

 

Vest da su majci u Šapcu nasred ulice trojica muškaraca u žutom kombiju pokušala da otmu decu nije bila tačna, jer je žena koja je prijavila slučaj policiji priznala da je sve izmislila!

Podsetimo, tetka dvoje mališana ispričala je „da su trojica muškaraca pokušala da dvoje dece strpaju u kombi i da su se užasa spasli samo zato što je njena sestra počela da vrišti“.

 

Ona je dodala i da se sve to dogodilo u četvrtak u Norveškoj ulici, između 16.30 i 17 časova, kao i da su muškarci iz kombija „vukli decu“, te da je majka pokušavala da ih „otrgne iz njihovih ruku“.

Nakon prijave žene da su trojica muškaraca pokušala da otmu njeno dvoje maloletne dece u šabačkom naselju Trkalište, policija je utvrdila da se radi o lažnom prijavljivanju. Kada su je policajci pozvali, ona je priznala da je ceo događaj izmislila. Protiv nje će biti podneta krivična prijava za lažno prijavljivanje.

– Moja sestra je stajala s dvoje maloletne dece kad su joj prišla tri nepoznata muškarca i pokušala da mališane strpaju u kombi. Tek kad je počela da vrišti, oni su pobegli – ispričala je. Drama se, kako je navela, odvijala na uglu ulica u gusto naseljenom delu grada, u popodnevnim satima.

 

– Sestra je stajala s decom kod semafora. Odjednom su iz žutog kombija izletela tri muškarca i počela da vuku decu u nameri da ih ubace u vozilo. Njihova majka, odnosno moja sestra, počela je da vrišti iz sveg glasa i da pokušava da ih otrgne iz ruku otmičara. Tada su se oni verovatno uplašili, utrčali u kombi i pobegli u nepoznatom pravcu – prepričala je događaj, za koji se ispostavilo da je izmišljen.

 

Kurir