PREDSEDNIK VUČIĆ: Mojoj deci je teško pao razvod

FOTO: Kurir

Podeli vest!

– Svaki čovek misli da je dobar roditelj. Ja sigurno nisam najbolji, ima mnogo boljih od mene. Ne mogu da plačem ni kukam jer se ovde radi o uništavanju života jednog dečaka.

 

Za mene je mnogo važnije da pričam o ljudima, ali kao moram da odgovorim na sve, negde sam kriv za to što se njemu dešava. On nije išta zgrešio, to i ne kažu, ne kažu ni da se bahato ponašao, nije ni čašu razbio. Ja sam bio mnogo gori nego on u njegovim godinama. On je kriv što je negde s nekim bio. Ko ste vi da odlučujete o tome? Reč je o jednoj groznoj kampanji koju vode ljudi koji su obećali da ću ih zapamtiti. Oni nastavljaju prljavu kampanju. Pa ko je sumnjiviji od vas koji ste zemlju opljačkali, rekao je Vučić.

 

– Neću da skrećem temu. Ako vas interesuje, da vam ispričam nešto što će svakoga povrediti. Deca i kad su mala ne ide uvek potaman. Moj ćerka i sin su teško podneli razvod koji sam imao. I onda kad idete kroz sve to, uvek osećate nkeu vrstu krivice, i trudite se, ali uvek mislite da to nije dovoljno. A onda kada vam neko pošalje tu vrstu mafijaške poruke, “nisi u stanju svoju decu da zašitiš”, pa nisu oni Danilu i MIlici crtali mete, rekao je Vučić.

 

Espreso