VUČIĆ: Moj sin radi u prodavnici za 550 evra

FOTO: Instagram

Podeli vest!

Predsednik Vučić gostovao je u emisiji na televiziji Prva kod Jovane Joksimović gde je razgovarao o svim aktuelnim temama vezano za stanje u državi i izbore.

 

On se prvo osvrnuo na pisanje portala KRIK koji je napravio ekskluzivnu priču kako se sin predsednika Danilo viđa sa mafijašima koji su deo crnogorskom Kavačkog klana.

Portal KRIK uslikao je Danila u društvu nekoliko osoba koji su navodno iz krimogene sredine, dok gledaju derbi između Crvene Zvezde i Partizana.

 

Nije ovo napad na mog sina ovo je napad na mene a njega koriste. Moj sin nije ništa uradio. Hoće na silu da mi dete uporede sa kriminalcem. On to svakako nije. Sedeo je sa tim nekim dečacima. On je pošten dečko. Bolji je od mene, ja sam u njegovim godinama svašta radio, gori sam bio i od tih navijača koji su sa njim u društvu – naveo je Vučić.

 

A onda je i otkrio gde mu radi sin:

Moj sin radi normalan običan posao. Nosi kutije. Radi u prodavnici jednoj na Vračaru ima platu od 550 evra. Ne mogu da se pravim da mi je svejedno kad takvog dečka pokušavaju da satanizuju – zaključio je predsednik države.

 

Dnevni Žurnal