Jurić: Zbog Informera i Vučićevića sam hteo da se ubijem

ŽURNAL MONTAŽA: Printel / RTG.rs

Podeli vest!

Otac ubijene devojčice Tijane Jurić, Igor Jurić, gostovao je na televiziji “Slobodna TV” gde je u emisiji DUEL sa Đorđem Vukadinovićem izneo niz zanimljivih informacija.

 

On se dotakao teme koja danima kruži u srpskim tabloidima a to je; KO JE POLITIČAR PEDOFIL!?

 

Jurić je otkrio u emisiji da je do saznanja o tom slučaju dobio prvi put kada mu je tokom jednog predavanja prišao roditelj sa tvrdjnom da mu je dete seksualno zlostavljano.

 

Igor je potom održao sastanak sa dva državna funkcionera gde im je saopštio o čemu je reč. Pretpostavlja se da je na sastanku bio i ministar policije Stefanović. Ipak, roditelj zlostavljanog deteta se uplašio te je zamolio da ga država i Jurić ne zovu jer neće sarađivati.

 

Slučaj je potom skoro godinu dana bio zatvoren da bi iznenada ministar Stefanović pred izbore prozvao Jurića u svim medijima da mora da otkrije ko je političar pedofil. Jurić negira da krije identitet i da je jedan poziv ministra mogao da reši sve a ne da se događaju medijska prepucavanja.

Najgore laži su iznete o meni, opet mene napadaju kao da sam ja ubio i silovao decu a ne da se borim protiv takvih. Zašto baš sada pred izbore Stefanović insistira na ovoj priči a sve se dešavalo još prošle godine!? Planirano je da se završi vanredno stanje a onda odmah udri po meni – tvrdi Jurić.

 

Jurić je potom otkrio detalj koji do sada niko nije znao.

 

Taj isti Informer koji me sada proziva da krijem ime ubice, da sam ne daj Bože dobio pare da ćutim ko je pedofil. To je brutalna laž. Nema tih para zbog kojih bi sakrio pedofila, zbog takvih mi je i dete ubijeno. Taj isti Vučićević je samo 10 dana nakon što smo pronašli mtvu Tijanu napakovao kampanju, da su Tijanu ubili kriminalci zbog mojih nekakvih dugova. Doživeo sam da ne smem na ulicu da izađem jer svi upiru prstom u mene kao da sam ja kriv nešto. U tim momentima je to bila teška psihička borba, pomišljao sam i da izvršim samoubistvo – zaključio je Jurić dok ga je voditelj Vukadinović gledao u neverici.

 

Dnevni Žurnal