Stefanović: Samo glas za Vučića garantuje bolji život

FOTO: FoNet / Nenad Đorđević

Podeli vest!

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je danas u Mirijevu da samo glas za listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu” garantuje nastavak rada na velikim infrastrukturnim projektima, saopštio je Gradski odbor SNS.

 

“Važno nam je da se jednako vodi računa o svakom delu Srbije, o svakom delu Beograda i svakom naselju. Samo glas za listu ‘Aleksandar Vučić – Za našu decu’ može da pomogne da brže realizujemo velike infastrukturne projekte, da građani i ovde u Mirijevu i u svakom drugom naselju, osećaju brigu vlasti o njima, brigu o izgradnji infrastrukture, ali i svega drugog što je važno za normalan život građana”, istakao je Stefanović, dodajući da glas za grupe građana i male koalicije znači da samo ljudi na tim listama imaju korist, jer oni nemaju kapacitet da pomognu građanima.

 

Stefanović se osvrnuo i na ono što je prethodnih godina vlast na Zvezdari, koju je predvodila Srpska napredna stranka, učinila za građane.

“Posebno mi je drago što naša lista ‘Aleksandar Vučić – Za našu decu’ posebnu pažnju obraća na Mirijevo, jer je ovo naselje u prethodnim decenijama bilo prilično zapostavljeno. Poslednjih nekoliko godina, dolaskom Srpske napredne stranke na vlast, imali smo priliku da vidimo intenzivnije ulaganje u opštinu Zvezdara, ali svakako da imamo još mnogo toga da uradimo”, naglasio je Stefanović.

 

On je rekao,navodi se u saopštenju Gradskog dbora SNS, da je, pored rekonstrukcije škola i vrtića, ostalo i dosta puteva koji moraju da se urade.

 

Nova.rs