Nedimović: Narod Srbije voli Vučića, idemo na pobedu!

FOTO: Agencija Tanjug

Podeli vest!

Za listu Aleksandra Vučića je najvažnije da ostvari pobedu rezultatom 50 odsto plus jedan glas, kako bismo realizovali programi “Srbija 2025”, izjavio je za “Večernje novosti” Branislav Nedimović, prvi na listi SNS-a na predstojećim parlamentarnim izborima.

 

“Za mene samo to ima smisla i to će mi biti najveći uspeh, da svojim radom doprinesem toj pobedi. Do tada, rekao sam više puta, ponoviću i sada, spremati ražanj dok je zec u šumi nema smisla”, odgovorio je Nedimović na pitanje “Novosti” vidi li sebe na premijerskoj funkciji.

 

Upitan koliko je uopšte realno da naprednjaci osvoje manje od 50 glasova na parlamentarnim izborima 21. juna, Nedimović je rekao da je najgore proglasiti pobedu pre nego što je trka završena, te da su takve pobede “po pravilu najteže”.

 

Ipak, odluku dela opozicije da bojkotuje izbore ne vidi kao pretnju. “Bojkot je kratko rečeno ispričana priča. Spala knjiga na dva slova, kaže naš narod. Čak ni prvobitni broj stranaka koji se zalagao za bojkot nije mogao da dovede u pitanje legitimitet, a kamoli ova preostala grupica pojedinaca. Narod voli Vučića i njegov program i to će sigurno biti vidljivo na izborima”, poručio je Nedimović.

 

N1 Srbija