Doktorka se ubila zbog urušavanja poslova!?

Podeli vest!

Doktorka Violeta S. A. (50) iz Beograda, vlasnica klinike za estetsku hirurgiju i jedan od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji, ubila se u nedelju u svom stanu zbog teške depresije, jer je imala problema na poslu, pokazali su prvi rezultati iz istrage.

 

Usled epidemije koronavirusa, njena klinika je slabo poslovala, što je veoma pogodilo poznatu doktorku.

 

Strašna tragedija dogodila se u Violetinom porodičnom stanu u strogom centru Beograda. Sa njom u stanu su tad bili i njeni muž i sin.

Doktorka je oko podneva krišom uzela nož i ponela ga u kupatilo, dok njeni ukućani nisu ni slutili šta je naumila. Pošto duže vreme nije izlazila iz kupatila, muž i sin su provalili vrata i zatekli je mrtvu u lokvi krvi.

 

Izvor iz istrage kaže da su policajci tokom uviđaja popričali sa Violetinim mužem i sinom, i obojica su kazala da ništa nije slutilo na tragediju.

– Rekli su da nisu imali nikakve porodične razmirice, niti su imali neke nerešive probleme. Primetili su samo da se Violeta sekira što joj je usled epidemije koronavirusa posao sa klinikom usporio, ali niko nije ni slutio da ju je to toliko pogodilo da bi zbog toga digla ruku na sebe. Čini se da niko iz njene okoline nije primetio da je pala u tešku depresiju, jer se trudila da to ne pokaže – rekao je sagovornik iz istrage.

 

Kurir.rs