PREDSEDNIK VUČIĆ: Nisam čuo da SNS zapošljava ljude

FOTO: FoNet

Podeli vest!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je da obilazi razna gradilišta i pogone firmi koje je otvarao, a sve to u sklopu izborne kampanje “Za našu decu”.

 

Vučić nakon obilaska objekata i razgovora sa ljudima koji rukovode njima, odgovara na mnoga novinarska pitanja. Pored uobičajnih pitanja o dnevnim događajima ponekad se desi da predsednik dobije i neko nezgodno i zanimljivo pitanje.

 

Nedavno je voditeljka Jovana Joksimović na TV Prva rekla kako ima podatke osobe koja zapošljava ljude tako što uzima novac ili tera od ljudi da se učlane u SNS. Predsednik Vučić je u prvom mahu odbio da poveruje u to, da bi nakon što je video dokaz rekao da će te osobe i sve ostale biti uhapšene jer brukaju stranku i ruše program.

 

Ti ljudi, ljutim se! Oni ruše sve ono što mukotrpno gradim godinama. Ne mogu da verujem da to rade. Biće svi uhapšeni bez obzira kojoj stranci pripadaju – zapretio je Vučić.

 

Danas je u toku konferencije takođe izjavio sledeće:

Nisam čuo da SNS masovno zapošljava ljude u Srbiji. Ne razumem kako neko može da dobije posao u državnoj firmi ako glasa za nas. Niti ima toliko radnih mesta niti je tehnički moguće da toliko neznalica po partijskoj pripadnosti radi toliko odgovornih poslova a da do današnjeg dana nemamo veće tehničke ili finansijske havarije – zaključio je predsednik Vučić.

 

Izvor: Dnevni Žurnal