Srpkinja ubijena u Nemačkoj, dete joj nestalo!

FOTO: Crna Hronika

Podeli vest!

Policija je uhapsila bivšeg dečka (24) Violete R. (38) zbog sumnje da ju je usmrtio u stanu u Hagenu. Telo pronađeno posle nedelju dana.

 

Telo Violete R. (38), poreklom iz Srbije, pronađeno je u ponedeljak u njenom iznajmljenom stanu u nemačkom gradu Hagenu, a prvi rezultati istrage pokazali su da je Srpkinja brutalno ubijena. Zbog sumnje da ju je usmrtio uhapšen je njen bivši dečko (24).

 

Kako prenose nemački mediji, jezivi zločin otkriven je slučajno, kad je policija u ponedeljak upala u stan Srpkinje kako bi uhapsili njenog partnera, za kojim je bila raspisana poternica.

 

Tražili begunca

– Osumnjičeni je sredinom maja izašao iz zatvora, u kome je bio pet nedelja. Nakon izlaska na slobodu, kako se sumnja, počinio je još jedno krivično delo i policija je zato tragala za njim. Tokom potrage, istražitelji su došli do informacije da je begunac bio u emotivnoj vezi sa Violetom R. U ponedeljak oko 11 sati upali su u njen stan, ali su tamo, umesto osumnjičenog, pronašli leš njegove bivše devojke.

 

Na telu su bili vidljivi tragovi nasilja, zbog čega se veruje da je u pitanju zločin – preneli su lokalni mediji detalje iz istrage. Prema rečima izvora iz istrage, sumnja se da je žena ubijena još pre nedelju dana, a prava drama je nastala kada su policajci saznali da je Violeta R. iz prethodne veze imala trogodišnju ćerku.

 

– Dete nije nađeno u stanu, pa je potraga za njim odmah pokrenuta. Policija je vrlo brzo došla do informacija da bi Violetin bivši dečko mogao da bude povezan sa ubistvom, ali i nestankom devojčice – kaže izvor i dodaje da je osumnjičeni muškarac, čiji identitet nemačka policija nije saopštila, uhapšen dan nakon pronalaska tela u jednom stanu Izerlonu.

 

Izvor: Tanjug / Kurir