NEBO JE PUNO LEGENDI! Oni su nas napustili proteklih godina

FOTO_ Celeb Kolaž

Podeli vest!

U proteklih 10ak godina može se reći da se dogodila prava “seča” poznatih ličnosti. Iako su mnogi preminuli glumci, pevači i umetnici otišli u poznim godinama, s obzirom da nas zabavljaju ceo život, njihov odlazak nam često pada teško.

 

Imamo osećaj kao da je preminuo naš član familije.

U proteklih pet godina došlo je do ozbiljne smene generacije glumaca a heroji partizanskih filmova uveliko nisu među nama. Jedna od najtragičnijih smrti svakako je ona glumca Marinka Madžgalja koji je jedan od najmlađih u nizu. Preminuo je od raka pankreasa, nije mu bilo spasa.

 

Preminuli su i glumci Bora Todorović, Ljubiša Samardžić Šurda, Nikola Simić, Golumbovski tjs čuveni mafijaš Ozren Soldatović, Danilo Lazović, Milenko Zablaćanski, Nebojša Glogovac, Dragoljub Mitić Đoša, Dragan Nikolić, Bata Živojinović, Milena Dravić, Ružica Sokić, Sonja Savić, Petar Kralj, Desimir Stanojević poznatiji kao Vukašin Golubović, nekadašnji šmeker Beograda Igor Pervić, Marko Nikolić tjs Giga Moravac, Božidar Stošić omiljeni kafendžija Mačak, indeksovac Branislav Petruščević, Miša Janketić, Zoran Rankić Popara, Milija Vuković poznatiji kao prijatelj Mitar iz Dubiča, Predrag Ejdus, Mira Stupica, Josif  Tatić.. Da li treba posebno spominjati i šokantnu smrt Milorada Mandića Mande!?

 

Lista ide u nedogled. Napustili su nas i pevači Sinan Sakić, Šaban Šaulić, Kemal Monteno, Oliver Dragojević. 

 

Svi oni zajedno bili su deo naših života. Nevažno da li imate 80 ili 14 godina, najverovatnije su vam svi ovi likovi bili poznati. Kada slavni počnu da odlaze, mi ostali počinjemo da se pitamo često šta će biti sa nama!? Da li će i nas neko jednog dana pamtiti sem najbližih članova porodice. To nas na neki način inspiriše da i mi napravimo nešto kako bi ostali za legendu.

 

Izvor: Dnevni Žurnal