Vučićević: Skoro svi Srbi su za Aleksandra Vučića!

FOTO: Televizija Pink

Podeli vest!

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević komentarišući predizbornu kampanju, rekao je da je bila, od strane vladajuće koalicije nikada čistija.

– Nije bilo ni jedne teške reči, uvrede, prozivke, nikakve negativne kampanje od strane liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, za razliku od druge strane koja se nije bavila ničim osim uvredama i najstrašnijim mogućim lažima u pokušaju izazivanja nekog stanja neregularnosti u Srbiji – rekao je Vučićević za Pink.

 

Kaže da je jutros na NovaS gledao Dragana Đilasa koji je pokušao, kako ocenjuje, da glumi nekog velikog političara, ali da je, dodaje, samo dokazao da je strašno nervozan.

– Ova kampanja je pokazala da je taj njegov koncept, karta na koju je on zaigrao, karta bojkota, zapravo potpuno besmislena i koliko su oni nervozni, jer će zapravo ovi izbori pokazati da Srbija u ogromnoj većini podržava politiku predsednika Vučića – istakao je Vučićević, dodajući da politika vladajuće koalicije ima rezultate, dok sa druge strane imate ljude koji ništa ne rade nego samo mrze.

 

– Na dve opozicione televizije, emitovan je 264 puta bojkotaški spot koji nije potpisan i koji je potpuno nezakonit i koji je REM zabranio – rekao je Vučićević.

 

Naglašava da se zna kakav je zakon i kako se predizborni spotovi oglašavaju.

– Za svaki oglas koji objavim u novinama, moram da imam deklaraciju u kojoj mora da stoji ko naručuje i plaća oglase – rekao je Vučićević, dodajući da zakon propisuje da mora da stoji ko je autor istog.

 

Izvor: Informer.rs