Džoni Dep: Milijarder Ilon Mask mi je uzeo ženu

FOTO; Jason Merrit

Podeli vest!

Nedavno je otkriveno da su Ilon Mask i Džoni Dep u vrlo javnoj svađi zbog Depova bivše supruge Amber Herd.

 

Brak između Depa i glumice bio je prepun skandala, počevši od optužbi za nasilje u porodici, slučaja u kome se i dalje ne zna ko govori istinu i ko je zapravo u ovom braku bio nasilnik, a prema navodima stranih medija, Herd je prevarila Depa sa Ilonom Maskom.

 

Čak 50 miliona dolara teška je tužba za klevetu koju je holivudski glumac pokrenuo protiv bivše supruge. Herd tvrdi sada da tokom svoje afere sa milijarderom njih svoje nisu bili sami u krevetu.Kako stoji u sudskoj tužbi, 34-godišnja Amber Herd i 48-godišnji Ilon Mask su se svojevremeno upustili u “menage a trois” i to sa slavnom manekenkom Karom Delevinj. Prema tužbi, njih troje su svoje strasti razmenjivali u penthausu u Los Anđelesu, koji je u vlasništvu slavnog holivudskog glumca.

 

Sve se to odvijalo 2016. godine, u vreme njihove mučne brakorazvodne parnice, a Džoni Dep je već zatražio putem suda da Ilon Mask, ali i glumac Džejms Frenko predaju sve eventualne poruke i mejlove koje su razmenili sa glumicom u tom periodu.

 

Iako su Amber Herd i vlasnik Tesle navodno godinama održavali ljubavnu vezu, koja je bila prepuna svađi i mirenja, Mask tvrdi kako je njihova veza započela tek nakon njenog konačnog razlaza sa Depom.

Ali, to ne misli i sam Dep, koji navodno ima za svedoke osoblje zgrade u kojoj su supružnici stanovali, a u kojoj je Mask nekoliko puta posetio njegovu suprugu, u trenucima kada on nije bio kod kuće.

 

Nakon optužbi da ne samo da je bio ljubavnik Depove supruge, već da je u aferi učestvovala i treća osoba – supermodel Kara Delevinj, Mask sve je odlučno demantovao.

 

Izvor: B92