JUTKA IZ SNS: Nisam manijak, ja sam pošten političar!

FOTO: Agencija Tanjug

Podeli vest!

Bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka, koji je optužen za seksualno uznemiravanje svoje sekretarice Marije Lukić, danas nije došao na suđenje u Osnovni sud u Kruševcu, kao ni njegovi pravni zastupnici.

 

Ovo je već ko zna koji put da političar namerno izbegava da se suoči sa eventualnom krivicom – kažu iz Tužilaštva.

Jutka je do sada na suđenjima govorio da su sve optužbe na njegov račun lažne i da je sve fabrikovano u opozicionim medijima kako bi se urušio imidž Srpske napredne stranke ali i predsednika Vučića.

 

Iako većina građana nije baš poverovala u teoriju o “rušenju Vučića” preko Jutke, neko izgleda jeste, predsednik Vučić lično.

Na gostovanju na televizij Pink predsednik je rekao da je tačno da napadima na Jutku neko ruši njega i rejting stranke ali da će pravda pobediti i da će se dokazati da je Jutka pošten čovek. Pojedini su ovo protumačili kao napad tjs pritisak na sud, koji je na indirektan način dobio upustvo kako ova priča mora da se završi.

 

Na jednom od poslednjih sudskih izlaganja Jutka jzjavljuje sledeće: “Nisam nikakav seksualni predator i manijak. Porodičan sam normalan čovek, pošten političar i veliki poštovalac dela predsednik Vučića, nekome to smeta pa otuda i ova afera. Prođite Brusom i razgovarajte sa ženama, sve će vam reći da sam ih maksimalno poštovao”.

 

I zaista tako i bi! SNS je ubrzo nakon ove izjave Jutke, organizovala posetu desetine žena iz stranke koje su došle ispred zgrade u kojoj Jutka radi, kako bi mu pružile podršku.

Možda su mnogi od nas prenaglili, možda funkcioner Jutka nije manijak, već jednostavno pošten političar koji voli žene i Vučića. Doduše na drugačiji način.

 

Izvor: Dnevni Žurnal