Kolinda pokazala srednji prst političkom protivniku

FOTO: Printel

Podeli vest!

Povela se ružna kampanja, kojoj je predvodnica postala bivša predsednica vulgarnom gestom.

 

U sklopu obilaska V. izborne jedinice predsednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro zajedno s kandidatima s liste Domovinskog pokreta u V. izbornoj jedinici posetio je Brodsko-posavsku županiju gde je komentarisao potez bivše predsednice, Kolinde Grabar Kitarović, koja je u jeku reakcija na njegovu izjavu, da bi silovane žene s porodicama trebale razgovarati o pobačaju, objavila fotografiju s ispruženim srednjim prstom, poručivši da je “prošlo vreme kad je žena čekala što će ‘baja’ reći”.

 

– Povela se ružna kampanja, kojoj je predvodnica postala bivša predsednica vulgarnom gestom, koja je otkrila njeno pravo lice. Teza da sam ja doveo Zorana Milanovića na vlast juče je srušena srednjim prstom Kolinde Grabar Kitarović, koja je pokazala da između nje, lažne demohrišćanke i ljudi koji je podržavaju nema razlike u odnosu na Zorana Milanovića. Birači su se odlučili za iskrenog i pravog socijaldemokratu i levičara, a lažni su prokazani – rekao je Škoro, prenosi N1, poručivši da su oni doveli Milanovića na vlast, jer imaju isti sistem vrednosti.

 

– Srednji prst je upućen svima, ne samo Miroslavu Škori. To je srednji prst koji je pokazan celom hrvatskom narodu, svim vernicima u Hrvatskoj, kardinalu koji je bivšu predsednicu podržavao na izborima. To je jedna sramota za hrvatsku javnost – rekao je Škoro.

 

Dodao je da nakon 5. jula ni Plenković ni Gordan Jandroković više “hrvatskom narodu neće pokazati srednji prst”, nego će ići u svoje globalističke priče.

Srednji prst Kolinde Grabar Kitarović komentarisala je i njegova sestra.

 

Izvor: Espreso.rs