MERE! Hrvatska policija čuva Đokovića u Zadru

FOTO: Agencija Beta

Podeli vest!

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nalazi se u Zadru, a da se sve bude kako treba brine se veliki broj ljudi.

 

Bezbednost srpskog tenisera u Hrvatskoj je na visokom nivou, a o njegovoj sigurnosti brinu policija i telohranitelji, prenose hrvatski mediji.

Nema sumnje da u Hrvatskoj vlada veliko interesovanje za najboljeg tenisera sveta, te mere bezbednosti uopšte ne treba da čude.

 

Kako pišu hrvatski portali Novak je odseo je u luksuznom rizortu “Falkensteiner” s pet zvezdica u Petrčanima pored Zadra na predelu Punta Skale.

Luksuzna jahta “Asha” u četvrtak se usidrila u uvali u Petrčanima, a Novakovu suprugu Jelenu su odmah pod pratnjom prebacili od mesta gde se jahta usidrila do rizorta, piše 24sata.hr.

 

Jahta, za koju nedeljni najam iznosi 50.000 evra, sve vreme je u pratnji pomorske policije, a Novaka i njegovu porodicu danonoćno čuva zadarska policija.

 

Odlazak do bazena koji se nalazi u luksuznom hotelu ne može da prođe bez pratnje telohranitelja koji ga prate još iz Srbije.

Đokoviću je na raspolaganju i privatna plaža na kojoj je odradio trening, a osoblje hotela ga po rizortu prevozi u golf vozilima.

 

Izvor: Nova / Kurir