Karić: Ceo svet je ljubomoran što Srbija ima Vučića

FOTO: Happy TV

Podeli vest!

Biznismen i bišvi političar Bogoljub Karić gostovao je danas u specijalnoj emisiji povodom Izbora 2020 na Televiziji Happy, gde je Mariću izneo čitav niz zanimljivih stavova.

 

Uglavnom su se ticali predsednika Vučića.

 

Srbija se budi ljudi, mi se razvijamo kao nikad do sada. Sve što je stajalo 40 godina sada konačno ide napred, Vučić je uspeo da za kratko vreme uradi više onoga nego što je uradio Tito.

Ne znam dokle opozicija ide u svojoj opsesiji sa Vučićem ali on je konstruktivan čovek, uvek možeš da mu pokucaš na vrata i predložiš neko rešenje, to treba ovako ili onako. Pogotovo za Kosovo dajte ljudi predlog.

 

Mogu da vam kažem da širom sveta hvale Vučića i pitaju se kako ga mi to imamo, zavide nam na brzini ekonomske reforme. Region zasigurno kompletno je ljubomoran na Srbiju što ima čoveka kao Vučić.

Pokrenulo se sve oko Beograda i okoline u smislu urzbanizacije i modernizacije. Grad je decenijama stajao, ništa bre nije rađeno 40 godina, poslednje za vreme Tita se masovno zidali. Ovi dosovci su dosta štete napravili i ja sam zbog njih proteran iz Srbije.

 

Bogoljub Karić iako se lično više ne bavi politikom, njegova porodica je i dalje u koaliciji sa Vučićem kroz Pokret Snaga Srbije a poznato je i da će u novom sazivu Skupštine biti mesta za Karićeve ljude.

 

Izvor: Dnevni Žurnal