VUČIĆ: Ako volite Srbiju morate izaći na izbore

FOTO: B92

Podeli vest!

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić je pozvao sve građane da izađu na izbore, jer je, kako je rekao, važno da budemo ujedinjeni.

 

Vučić je građanima Srbije zahvalio što su pokazali disciplinu i odgovornost, i zamolio ih da izađu na izbore.

 

On je ponovio da ne želi da stranka koju vodi postane kao neke koje su se pretvorile u lični biznis, a rekao je da veruje u snagu i energiju podmlatka SNS i poručio im da je najvažnije da se bore.

 

“Zato ujedinjeni možemo da postignemo rezultate, važno nam je da se ujedinimo pred važne razgovore o Kosovu. Želimo da povećamo plate i penzije, to možemo samo ako smo ujedinjeni i izađemo na izbore”, rekao je on.

Izvinio se svojoj deci zbog svega što su morali da prođu kroz kampanju.

 

“Žao mi je Danila, žao mi je Milice i Vukana. Hvala im što posle svega, što su pretrpeli zbog mene, vole svog tatu najviše na svetu. Zato pozivam sve ljude, da se zajedno borimo, da izađemo na glasanje, da vratimo našu decu rasutu po svetu i sačuvamo one koji su tu”, kazao je Vučić.

 

“Pozivam sve građane Srbije, da zbog sebe, svojih roditelja i svoje dece izađemo na izbore. Da pokažemo celom svetu koliko smo ujedinjeni, jer Srbija može, hoće i mora da pobeđuje i u ekonomiji i po stopi rasta. Želim da vratimo što je moguće više dece u našu otadžbinu, u našu Srbiju”, rekao je Vučić.

Dodao je da želi da vrati što više naše dece u Srbiju, te poručio “za našu decu”.

 

“Ako sebe ne menjate, ako ne učite, ako se ne ponašate odgovornije, poješće vas vreme”, poručio je Vučić i dodao da oni moraju još mnogo da uče.

 

Kako je rekao, i sam je nekoliko puta razgovarao sa njima.

“Kada im kažem – ja sam običan čovek, imaju 3 minuta da ga ubede zašto da glasaju za vas. To je škola koju morate proći. Ljudi su sjajni i zato su danas ovde”, rekao je Vučić.

 

Izvor: B92 Portal