Srbijo, ponosi se njima: Begradski FON-ovci su najbolji na svetu!

FOTO: FON Stock

Podeli vest!

Studenti FON-a godinama osvjajaju najprestižnija mesta na međunarodnim takmičenima i zbog toga privlače pažnju svetskih medija. Uspesi su najviše počeli da se nižu od 2016. godine.

 

Pa je tako četvoro FON-ovaca osvojilo je prvo mesto na svetskom takmičenju u izradi i prezentiranju strategije jedne kompanije, u Montrealu u Kanadi 2016. godine.

 

Samo mesec ranije trijumfovali na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja BI International Case Competition 2016 u Oslu, Kristina Knežević, Nemanja Jevtović, Anja Koprivica i Andrea Moskovljević odneli su pobedu i u Montrealu.

 

 

Studenti, pod mentorstvom profesorke Vesne Damnjanović, pohvaljeni su za originalan način predloga za unapređenje strategije kompanije, odlične prezentacione veštine, energiju, timski rad, razumevanje tržišta Brazila i globalnog tržišta i odličnu argumentaciju predloženih rešenja, saopšteno je tada sa fakulteta.

 

Na 39. Međunarodnom studentskom turniru Sports Fest 2019, u organizaciji Boğaziçi University, koji je održan od 10. do 13. maja u Istanbulu, sportske ekipe Fakulteta organizacionih nauka (FON) su ostvarile najveći uspeh osvojivši najviše medalja.

 

 

Izvor: Dnevni Žurnal