VUČIĆ: Plašili su narod Koronom ali glasališta su puna

FOTO: Agencija Tanjug

Podeli vest!

Izjava predsednika Srbije i lidera Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića posle glasanja na parlamentarnim izborima.

 

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas kako bi voleo da SNS na današnjim izborima osvoji 1,7 ili 1,8 miliona glasova.

– Posle osam godina na vlasti i negativne kampanje medija bio bi to veliki uspeh – rekao je Vučić novinarima, nakon što je oko 12:20 glasao na biračkom mestu na Novom Beogradu.

 

– Redovi su svuda po Srbiji na biralištima i očekujem dobar odziv glasača, iako su ih plašili od izlaska na izbore. Ali, ljude ne možete da zaustavite. To govori o legalnosti i legitimitetu ovih izbora – izjavio je Vučić.

Prema njegovim rečima, odziv birača na Kosovu je najveći u odnosu na prethodne izbore, dok je u centralnoj Srbiji veći od onog koji je bio na predsedničkim izborima.

 

Vučić je izjavio da očekuje teške dane i nedelje što se tiče Kosova, i da želi izgradnju prijateljskih odnosa sa zemljama regiona, s tim da Srbija bude uspešnija od njih, posebno u ekonomiji.ž

 

Izvor: Tanjug Agencija