ZARAZIO SE U SRBIJI? Dimitrov POZITIVAN na Koronu

FOTO: Starsport

Podeli vest!

Nikako lepe vesti su stigle od Grigora Dimitrova koji je objavio putem društvenih mreža da je pozitivan na koronavirus.

 

Bugarski teniser koji je prošlog vikenda igrao u Beogradu na Adria Turu, a ovog vikenda je bio i u Zadru i odustao od igranja nakon prvog meča protiv Borne Ćorića, otputovao je već u nedelju u Monte Karlo gde je odmah testiran

Bugarin je imao temperaturu i zbog toga je odustao od turnira u Zadru, a iz predostrožnosti mu je urađen test na Covid-19 i potvrđeno je da je zaražen.

 

Samim time ovo dovodi u pitanje i nastavak Adria Toura koji bi trebalo da se za dve nedelje igra u Banja Luci, ali i stavlja pod znak pitanja zdravlje i svih ostalih igrača koji su učestvovali i na turniru u Beogradu i u Zadru.

Posle ove vesti postavlja se pitanje i da li su možda zaraženi naš Novak Đoković, Aleksander Zverev, Borna Ćorić, Marin Čilić i drugi igrači koji su učestvovali na turniru u Zadru, ali i oni koji su igrali u Beogradu poput Dominika Tima.

 

Dimitrov je tokom Adria Tura bio vrlo aktivan u događanjima van terena, pa je tako sa ostalim teniserima igrao fudbal u Beogradu, bio vrlo prisan, grlio se sa svima i zajedno su izlazili, dok je u Zadru u četvrtak igrao košarku i takođe bio u direktnom kontaktu sa svim učesnicima turnira.

Dakle, sada je pitanje da li će i ostali teniseri biti testirani, a postavlja se i pitanje da li će biti odigrano finale Adria Toura u Zadru u kome bi trebalo da od 20 časova igraju Novak Đoković I Andrej Rubljev.

 

Izvor: Blic / Sport Klub