SAD JE SVE JASNO! Čeda sa Vučićem slavi u štabu SNS

FOTO: Twitter

Podeli vest!

Završeni su famozni izbori 2020. Iako opozicija slavi jer je navodno pobedila sa svojim bojkotom, slavi i vlast jer je ostvarila najveću izbornu pobedu u modernoj istoriji Srbije.

 

Prema formalnim podacima SNS je osvojila nešto više od 2 miliona glasova. Zbog toga će u Skupštini pored SNS poslanika biti i poslanici iz SPS-a a li i ljudi  Aleksandra Šapića koji su očigledno spremni da srađuju sa akterima iz vlasti.

 

Dakle u Skupštini će svi poslanici raditi i misliti kao jedno.

 

Izbori su proglašeni za legitimne a stranka iz “Saveza za Srbiju” nema nigde, teško da je to pobeda.

Političar Čedomir Jovanović osvojio je samo 0,3% glasova i taman kad su mnogi mislili da je ovo njegov kraj, desilo se nešto što smo manje više i očekivali. Predsednik Vučić ga je stavio uz sebe.

 

Vučić je u pobedničkom govoru izjavio kako će u vlast ući i neki ljudi sa kojima se on slaže ali nisu uspeli da pređu cenzus. Mnogi su odmah pomislili na Šešelja, Čanka ali i Jovanovića. Ipak Vučić i Šešelj ne misle više isto. Razilaze se oko pitanje Evropske unije, politike prema Kosovu ali i odnosima sa monetarnim institucijama poput Svetske banke. Čanak je i dalje u igri ali svakako Jovanović je svima bio u glavi.

 

Naš čitalac nam je na Tviter profilu poslao sliku iz štaba SNS-a na kojoj se vide Čedomir i Jovanović i Vučić u slavljeničkom zanosu. Kako naš izvor iz vrha SNS ističe, Jovanović je došao da čestita Vučiću pobedu te da ponudi saradnju oko Kosova i unutrašnjih pitanja. Vučić će po svemu sudeći ubaciti Jovanovića u jedan deo izvršne vlasti.

 

Izvor: Dnevni Žurnal