ŠAPIĆ: Zvao me gospodin Vučić da mi čestita

FOTO: Radio Televizija Srbije

Podeli vest!

Aleksandar Šapić, lider SPAS, jedine liste koja je uz Srpsku naprednu stranku i Socijalističku partiju Srbije-Jedinstvenu Srbiju prešla cenzus na juče održanim parlamentrnim izborima, kaže u razgovoru za Kurir da su mu izborni rezultat čestitala samo dva političara.

 

– Čestitala su mi samo dva čoveka – Aleksandar Vučić i Boris Tadić – kaže Šapić, a na pitanje da li su ga naprednjaci već zvali na razgovor, navodi:

– Izborni rezultat je takav kakav je. Rekao sam i ranije, ako me zovu, razgovaraćemo. To je moj stav odavno, to je poznato.

 

O rezultatima izbora, gde su iznad cenzusa samo tri politička subjekta, uključujući i SPAS, na čijem je čelu, kaže da se i sam zabrinuo kada je video izlaznost u Beogradu.

– Beograd je oborio mnoge ispod cenzusa. Da je izlaznost bila veća, DJB bi prošao, Metla bi bila blizu, Sergej Trifunović bi imao bolji rezultat. SNS ima disciplinovane glasače svuda. Izlaznost u Srbiji je viša u odnosu na sam Beograd. Ja sam se zabrnuo kada sam video izlaaznost u Beogradu, moja sreća je bila u tome što sam uspeo u kampanji da doprem do ljudi u Srbiji. POKS je imao dobar rezultat u Vojvodini, a tamo je bila velika izlaznost – kaže Šapić.

 

Izvor: Kurir.rs