POLITIZACIJA STRUKE! Darija Kisić nova ministarka zdravlja

FOTOč Tanjug Agencija

Podeli vest!

Izbori su prošli a sam predsednik Vučić završava posete po inostranstvu u nameri da se dogovori konačna platforma o Kosovu koja će najpre morati biti i usvojena u Skupštini. 

 

Skupština izgleda do sada najčudnije u modernijoj istoriji naše zemjle. U Skupštini se nalaze svi istomišljenici i poklonici poitike koju predvodi jedan čovek, Aleksandar Vučić.

On je rekao da će u vlast biti “ubačeni” i oni koji nisu prešli cenzus a jedan od njih biće Čedomir Jovanović. Prema informacijama do kojih smo došli nije čudno što se doktorka Darija Kisić u poslednjih mesec i više dana politički aktivirala a svim medijima u Srbiji je dostavljena i fotografija kako je izašla na glasanje.

 

Vučić sam navodi da će Vlada Srbije biti skroz drugačija te da će od starih ministara ostati možda najviše njih troje.

Po svemu sudeći ministar Lončar više neće biti prvi čovek zdravstva a naslediće ga upravo Darija Kisić Tepavčević koja je tokom epidemije Korona virusa i vanrednog stanje predvodila tim i štab za odnose sa medijima u kojima su nas svakodnevno informisali.

 

Zanimljivo je da je Darija dobila ponudu ministarske fotelje u momentima dok je mreža BIRN javnosti pokazala podatke u kojima jasno stoji da je štab za vanredne mere prikrivao pravi broj obolelih i umrlih od Korone.

 

Izvor: Dnevni Žurnal