VUČIĆ IZ MOSKVE: Nikad nisam slagao narod!

FOTO Pink

Podeli vest!

Predsednik Srbije Vučić dao je intervju novinaru Pinka Bojanu Dacoviću u Moskvi odmah nakon razgovora sa predsednikom Putinom.

 

Vučić je rekao da je bilo dosta govora o Kosovu, izborima, saradnji i situaciji oko Koronavirusa.

Putin mi je čestitao ubedljivu pobedu i način na koji kontrolišemo situaciju oko Koronevirusa. – tvrdi Vučić.

 

On je napomenuo da je bilo govora i oko ruskih poslova u Srbiji vezano za razvoj železnice koju već uveliko razvijaju kineske kompanije. Vučić je takođe napomenuo ekipi televizije Pink da se još ne vraća za Srbiju jer mora da prisustvuje velikoj vojnoj paradi u Moskvi.

 

Potvrdio je dolazak predsednika Putina u Srbiju u oktobru mesecu.

 

Vučić se zahvalio ruskom izaslaniku i ministru Lavrovu koji ga je upozorio na određene pritiske i planove Evropske unije vezano za pritiske oko Kosova. Na pitanje novinara Dacovića da Vučić prokomentariše ubedljivu pobedu predsednik je kratko odogovrio:

Ne znam šta posebno više da kažem. Rekao sam lepo da će se nakon izbora videti ko je ko. Dobili smo preko 2 miliona glasova i to dok je opozicija bojkotovala i pozivala da se ne izađe na glasanje a imamo i strah zbog Koronavirusa. Govorili su da sam kriminalac i lažov. Ali izgleda narod misli drugačije. Nikada nisam slagao svoj narod. Uvek govorim bolnu istinu i to su ljudi prepoznali.

 

Izvor: Pink / Dnevni Žurnal