CELO SELO glasalo za Vučića: On je za nas Bog i heroj

FOTO: Radio Televizija Srbije

Podeli vest!

Lista Srpske napredne stranke Aleksandar Vučič – Za našu decu u opštini Žagubica, ubedljivo je pobedila sa preko 80 odsto osvojenih glasava birača, a rekord je postavljen u selu Breznica u kome je procenat osvojenih glasova za listu SNS 100 odsto.

 

Skoro kompletno biračko telo u selu Breznica čine penzioneri i apsolutno svi su glasili za listu Aleksandar Vučić – Za našu decu.

 

Ekipa Radio televizije Srbije posetila je ovo selo, a prilikom razgovara sa meštanima moglo se čuti da su svi glasali za Aleksandra Vučića, jer je, kako su naveli – “najbolji”.

 

– Svi smo glasili za njega i da dobijemo nešto – rekla je jedna gospođa.

– Narod je prezadovoljan što su uradili malo puteve sad pred izbore i pomogli nam i oko struje i oko vode, i sve – rekao je drugi gospodin.

 

Jedan meštanin ovog sela rekao je da kod njih nikada nije ni bilo opozicije, već da je Breznica uvek išla “u korak sa trendom”.

 

– Takoreći, ne postoji opozicija.

Kako je navedeno u prilogu, na prethodnim izborima rekord su postigla sela Sige i Bliznak, sa 98 odsto podrške Srpskoj naprednoj stranci.

Zamenik predsednika opštine Zagubica, Predrag Ivković, rekao je da je opština devastirana, ali da su stalno na terenu i da pomažu ljudima koliko god su u mogućnosti.

 

– To se na kraju isplati i vidi se po rezultatima na izborima. Ovde mnogi Vučića doživljavaju kao Boga i heroja – rekao je Ivković za RTS.

 

Inače, Breznica je malo selo u Humoljskim planinama, a mnogi Brezničani su u inostarnstvu, dok oni koji su ostali očekuju da se njih glas uvaži, navodi se u prilogu emisije “Šta radite, bre”.

Pojedini meštani očekuju pomoć za poljoprivredu u vidu kredita, dok drugi smatraju “da ne može odmah sutra da bude bolje, ali se nadaju da će biti bolje za 10 godina, za njihovu decu”.

 

Izvor: Blic / RTS