SNS izabrala Lava Pajkića za poslanika u Skupštini

FOTO: RTV PINK

Podeli vest!

Dobili smo nova lica politike u Skupštini.

 

Pored živopisnih likova iz manjinskih stranaka i žene koja će prvi put u istoriji nositi burku u Skupštini dobili smo i još jedno novo lice političara.

Lava Pajkića.

 

Iako nije poznat u javnosti kao neko ko je nešto konkretno uradio, SNS ga je izabrala za poslanika u Skupštini i to u samom vrhu liste. Mnogi su se pitali zašto i kako ovaj mladi dečko ima toliko prostora?

 

Pajkić je sin srpske književnice Isidore Bjelice i scenariste Nebojše Pajkića. Mladi Lav čini se dobija prostora na televiziji i politici samo kao sin poznatih roditelja. Iako to nije čudno za Srbiju mnogima ovo bode oči.

 

Lav ima svoju emisiju na Pinku pod nazivom “Kontravizija”. Emisija kako i samo ime nalaže kontrira emisiji Zorana Kesića. Pajkić u svojoj emisiji omalažava opoziciju a nažalost svojevremeno je “sprdao” i pevača Vladu Georgieva koji je pravio humanitarne koncerte na kojima se sakupljao novac za Isidoru Bjelicu i  njenu borbu protiv raka. Sama emisija je od strane Nezavisnih krugova televizijskih radnika ocenjena kao politička emisija sa vrlo lošim humorom.

 

Lav je postao i član društva “East West Bridge” kojie predvodi Jovan Kovačić, EWB je ispostava ozloglašene svetske orgnanizacije moćnika “Trilateralna komisija”. Mnogi su se pitali tada kako i čime je to Lav Pajkić tada tek svršeni studen, zaslužio da dobije članstvo u tako moćnoj organizaciji.

 

Zanimljivo je da su gotovo svi članovi Vlade Srbije takođe članovi East West Bridge. Uključujući i vlasnika Pinka ali i premijerku Brnabić.

 

Pajkić će sada biti i poslanik u Skupštini.

 

Izvor: Dnevni Žurnal