Dnevne novine KURIR postaju i televizija

FOTO: Facebook

Podeli vest!

Dnevne Novine Kurir postaju televizija! Barem tako piše u njihovom saopštenju za javnost koji je objavljen danas. Sledeći primerak Kurira biće svečano besplatan.

 

U SAOPŠTENJU STOJI:

Sutra, na Vidovdan, Kurir televizija počinje sa emitovanjem programa od 16 časova, a kompletan tiraž od 300.000 primeraka prvog broja redizajniranog štampanog izdanja Kurira biće besplatno podeljen građanima širom Srbije i regiona.

 

Lansiranjem televizije brend Kurir postaje jedinstvena medijska platforma sa 3 kanala komunikacije: dnevnim novinama, veb-sajtom i televizijom, sa istim karakterom, odnosno istom uređivačkom politikom.

 

Kurir televizija biće dostupna svima potpuno besplatno na sajtu kurir.rs. Na kanalu broj osam biće dostupna za korisnike MTS IPTV i kablovskog sistema Supernova na teritoriji Srbije, kao i u okviru ponude m:tel-a u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i platforme GO4YOU u dijaspori, a u planu je širenje na ostale kablovske operatere u Srbiji i regionu. Program je koncipiran kao miks informative i zabave.

 

Pored najbržih vesti, gledaoci će moći da uživaju u originalnim domaćim emisijama proizvedenim ekskluzivno za potrebe ove televizije, kao i u bogatom serijskom programu, a bitan segment svakodnevnog programa su uživo uključenja dopisnika širom Srbije.

 

Kurir / Dnevni Žurnal