Ivanović: Gospodine Kon prestani da patetišeš i uradi nešto!

FOTO: Printel

Podeli vest!

“Veoma mi je drago da gledate moju emisiju, to je veoma dobro za čovekovu psihu i moram da Vam kažem da se sve ovo dešavalo dok ste Vi ćutali, doktore Kon, i nešto niste pisali po fejsbuku.

 

Niste nikada napisali, recimo, da doktor Nestorović koji je izbačen iz Kriznog štaba relativno lupa gluposti, niste nikada napisali da je derbi možda opasan, da je tunir možda opasan, da je izlazak na izbore opasan. I pošto volite sebe da predstavljate kao vojno lice, moram da kažem da ste u boju napustili svoj narod, privremeno, i vratili se posle 10 dana, a mi smo silno stradali u tih 10 dana dok Vi kao oficir niste bili na čelu kolone. Tako da, nije vreme da plačete po fejsbuku, nego pokažite da ste zaista muško, da ste zaista oficir, operite svoj obraz i spasite ovaj narod.”

 

Ovako glasi poruka koju je Ivan Ivanović u svojoj emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” uputio doktoru Predragu Konu, članu Kriznog štaba koji se nije oglašavao desetak dana povodom koronavirusa da bi, odmah dan nakon izbora, napisao status na fejsbuku u kojem govori o ozbiljnosti situacije.

 

Ivanović se obratio i građanima.

– Vi ste prvo zaključani u svoje kuće. Jedan bivši poliitčar je to lepo objašnjavao na televiziji pre neki dan. Onda ste dovedeni pred televizore, gde vam je mleven mozak bukvalno svakog dana – istakao je Ivanović dodajući da su se zbog izbora stvari predstavljale boljim nego što jesu.

 

Izvor: Direktno.rs