SIN TOME NIKOLIĆA: Kaznićemo građane koji nas ne budu slušali

FOTO: N1

Podeli vest!

Najnoviji primer političara koji pokušava da predstavlja narod koji ga je izabrao u svakom mogućem segmentu jeste gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić. Čak i do te mere da u svom političkom opštenju koristi reči kao što su motka.

 

Na pitanje da pojasni svoju raniju izjavu “da narodu treba naređenje i motka” da bi se poštovale mere protiv širenja epidemije, Nikolić je rekao da “nije rekao ništa što ne misli”.

 

– Možete me osuđivati što koristim narodski jezik kad govorim javno. Figurativno sam se izrazio, mislio sam da treba da koristimo neki element prisile, biće kažnjavanja ako se ljudi ne pridržavaju ovih mera. Ko god je dobronameran shvatio je šta sam hteo da kažem – rekao je Nikolić.

 

On je rekao i da mu je žao “što je ta izjava izazvala više reakcija nego to što je uvedena vanredna stiuacija”.

 

Podsetimo, Nikolić je izjavio je da je “bilo tehničkih problema” u laboratoriji za utvrđivanje prisustva koronavirusa u tom gradu, zbog čega su u jednom danu dati rezultati za 50 pozitivnih, koji se u stvari odnose na nekoliko dana, ali da se broj pozitivnih na koronu stalno povećava, što je bio razlog za uvođenje vanredne situacije, te se postavlja pitanje da li je motka još uvek u opticaju.

 

Izvor: Direktno.rs / N1