INFORMER I ALO: U Novom Pazaru dileri i narkomani napali Brnabić

FOTO: Nova.rs

Podeli vest!

Kako kriza u Novom Pazaru sa Koronom traje već danima, i kako umire više ljudi od onoga naznačenog u javnosti, kako prenosi TV NOVA, morala je reagovati i premijerka Srbije.

 

Premijerka Brnabić otišla je u Novi Pazar sa ministrom Lončarom u nameri da donese pomoć medicinskom osoblju i kako bi ih uverila da nema krize i da je sve u najboljem redu.

Ipak da nešto nije u redu pokazali su sami doktori i medicinsko osoblje, koje je u znak protesta okrenulo leđa državnom vrhu u toku njihovog obraćanja okupljenima.

 

U jednom trenutku oko 100 osoba počelo je da dovikuje pogrdne povike državnom vrhu a neki od njih su terali premijerku iz Novog Pazara.

Sve ovo čula je i sama premijerka koja je rekla da se nikome neće pravdati i da je mogu slobodno i ubiti, te da neće promeniti mišljenje. Kada je rekla da su građani zapravo politički aktivisti, masa je počela da joj zviždi. 

 

Da sve ovo dobije drugačiju konotaciju postarali su se provladini mediji koji su bili predvođeni Informerom i novinama ALO.

Informer je tako napisao da su u pitanju politički aktivisti Sulejmana Ugljanina koji protestuju jer su plaćeni i mrze državu Srbiju, a novine ALO su otišle i korak dalje.

 

ALO je napisao sinoć udarni besramni naslov: “NARKO DILERI I SEPARATISTI VODILI PROTEST PROTIV ANE BRNABIĆ!”.

 

U tekstu se navodi da su narko dileri, naromani i separatisti (takođe Ugljanina) napali Anu Brnabić, kao i da je situacija u Novom Pazaru dobra a da su vesti NOVA i N1 o kolapsu u tom gradu lažne vesti!?!

Ovu priču su potom počeli da promovišu ostali mediji ali i ministar odbrane Vulin koji je takođe napao Sulejmana Ugljanina i njegove “Ljude”.

 

Izvor: Dnevni Žurnal