VUČIĆ GA OTPISAO! Nebojša Stefanović više neće biti ministar

Podeli vest!

Mesecima u novinarskim krugovima kruže informacije da Nebojša Stefanović ne stoji dobro kod predsednika Vučića kao i da će u novoj vladi po svemu sudeći ostati bez ministarske fotelje.

 

Prvu informaciju da Vučić više nije zadovoljan Stefanovićem dobili smo neformalno iz vrha SNS još pre skoro 4 meseca ipak tada se činilo javno da je sve u redu. Nismo mogli da pretpostavimo šta se sve dešava unutar stranke jer je ipak reč o par osoba koji kriju sve od medija i ostatka javnosti.

 

Drugu potvrdu da nešto definitivno nije u redu dobili smo pre skoro 3 meseca kada je naš izvor iz SNS potvrdio da Vučić ne zna u potpunosti šta otac Stefanovića radi sa trgovinom oružja. Afera oko narkotika pronađenih u “Jovanjici” samo su dodatno poremetili odnose Vučića i Stefanovića.

 

Još jedna stvar je bila zanimljiva koji mesec kasnije. Tokom proslave pobede SNS-a Stefanović je tiho došao i to kasno uveče, uopšte nije razgovarao sa većinom funkcionera SNS a odbio je da se fotografiše i da izjave za medije.

 

Takođe Stefanovića je pogodilo to što Vučić ima novog “mezimca” unutar stranke kojeg je i postavio na prvo mesto izborne liste SNS,  to je ministar Branislav Nedimović, koji će po svemu sudeći dobiti mesto Stefanovića kao ministar policije.

 

Naš izvor napominje da konačnu raspodelu funkcija zna samo Vučić a da on to voli da drži za sebe do samog kraja, na taj način drži neizvenost u vrhu stranke i tera ljude na odanost i privrženost. Stefanović toliko loše stoji u SNS da je verovatno moguće da uopšte neće biti ministar u vladi. Ipak Stefanović će dobiti “utešnu” funkciju kao i Tomislav Nikolić. 

 

Izvor: Dnevni Žurnal

Napomena: Zabranjeno kopiranje teksta bez pismene saglasnosti redakcije, otuđivanje teksta podleže krivičnom gonjenju i novčanoj odšteti!