VUČIĆ SE POJAVIO NA TV: Na vašu žalost sam živ i zdrav

FOTO: Pink

Podeli vest!

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je u TV uključenju uživo u jutarnji program na pitanje o svom zdravlju odgovorio da je dobro.

 

– Naravno da sam dobro, da nisam javnost bi o tomr bila obaveštena kao i dosad – rekao je Vučić u TV uključenju na TV Pink.

Na pitanje gde je bio dva dana, on je rekao da “grom u koprive ne ide”. Kako je kazao, hvala onima što brinu o mom zdravlju, koji bi voleli da se razbolim. Na vašu žalost živ sam i zdrav”.

 

Ne znam ja ni šta je to

Na opasku da su on i njegovo zdravlje “prvi na trendingu” odnosno da su pojmovi Aleksandar Vučić i njegovo zdravstveno stanje trenutno najtraženiji pojmovi na internet pretraživačima, Vučić je novinarki rekao: Ne znam ja ni šta je to…”

 

– Sakrio sam se na terasi ovde u Predsedništvu, gde dosad nisam bio, kažu ovde je bolji hlad. Neće grom u koprive, ja sam dobro, kao što vidite. Ovo je 12. put da kažu da ću da umrem, još od 6. marta. Već tada su govorili da treba da umrem, posebno jer imam druge probleme – rekao je Vučić, odgovarajući na spekulacije povodom spekulacija da je zaražen korona virusom.

 

Izvor: Kurir.rs