RTS UŽIVO: Vučić pokazuje šta je izgradio u Novom Pazaru

FOTO: RTS

Podeli vest!

Pratite na Dnevnom Žurnalu uživo gostovanje predsednika Vučića na RTS-u povodom novih mera za covid19.

 

NAJVAŽNIJE IZ OBRAĆANJA PREDSEDNIKA:

20.41 – Znate li ikoga ko se zarazio na izborima? – pitao je Vučić voditeljku Oliveru Jovićević.

20.39 – Nisu fudbaleri bili na tribinama – rekao je Vučić o igračima Crvene zvezde koji su bili zaraženi koronom i dodao:

Profesor Tiodorović je mnogo stručniji od mene, ali ja ne mislim da je to tako.

20.37 – Ništa me nije pogodilo kao Novi Pazar. Nijedan predsednik od 1945. nije bio u Pazaru koliko ja. Izvinjavamo se što nismo uspeli da popravimo sve što je uništavano 75 godina.

 

20.36 – Mirsad Đerlek je pre četiri dana izgubio majku, ali je došao da se bori za ljude.

20.35 – Znate li koliko zdravstvenih radima ima u Novom Pazaru? 1344 radnika! Od toga 252 lekara plaća država Srbija! Ukupno 10 miliona evra na godišnjem nivou.

20.33 – Sutra još respiratora ide u Novi Pazar i imaće ih ukupno 23! To su nemogući brojevi za tako mali grad.

20.29 – Ni beogradske ni sandžačke danije za 30 godina nisu ništa uradili u Pazaru, a mi smo uredili i opremili bolnicu za milione evra.

20.26 – Samo narode pogledajte ovo, kako novinar RTS-a voli da kaže: “Mali Novi Pazar prema Makedoniji”. Jeste, bilo je u Pazaru problema oko organizacije i što bolnice nisu odmah u celini pretvorene u kovid bolnice.

20.24 – Ništa nije urađeno za 30 godina u Novom Pazru, sve smo mi uradili za šest godina, a oni kažu da namerno uništavam Pazar, jer sam “četničko đubre”. Navikao sam i na gore uvrede.

20.21 – U Novom Pazaru, Sijenici i Tutinu smo imali veliki skok broja zaraženih. Brutalno je to iskorišćeno na nekim, kako ih zovu, sandžačkim portalima gde su objavili samo slike starih delova bolnice.

20.19 – Došao sam ovde da govorim o našim građanima, i Srbima i Bošnjacima, i pravoslavcima i muslimanima.

 

Izvor: Kurir.rs