VUČIĆ UŽIVO NA RTS: Zatvorio bih građane na 7 dana

FOTO: RTS

Podeli vest!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će tokom večerašnjeg gostovanja na RTS objaviti nove oštre mere za Beograd zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

 

Vučić će na javnom servisu, u razgovoru sa Oliverom Jovićević, govoriti i ima li država plan u uslovima nastavka epidemije virusa korona i moguće ekonomske krize izazvane pandemijom.

Predsednik će se dotaći i nedavno održanih izbora i kada se očekuje formiranje nove vlade, ali i ko će biti koalicioni partneri vladajućoj većini, kao i mnogo drugih tema poput nastavka dijaloga o Kosovu.

 

Da se samo ja pitam uveo bih sedmodnevni policijski čas i zatvorio Beograd u potpunosti ali ja se konsultujem sa strukom sa našim divnim ekspertima i epidemiolozima. Čuo sam se skoro i sa Konom.

On napominje da ukoliko ne budu mere bile dovolje i rezultati išli ka gore, nije isključeno da se gradovi zaista opet zatvore u potpunosti.

 

Vučić navodi da će konačne mere doneti Vlada Srbije u ponedeljak ali da se već sada zna da će svi klubovi i splavovi biti zatvoreni do daljnjeg.

 

Izvor: Dnevni Žurnal