Stanje Čede Jovanovića se pogoršalo – hitno prebačen u bolnicu

Podeli vest!

Lider LDP se oseća loše i ne ustaje iz kreveta, nalazi se u delu bolnice gde leže pacijenti priključeni na kiseonik.

 

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović, koji čeka rezultate testa na korona virus, u lošem je zdravstvenom stanju i on je preksinoć prebačen iz KBC “Bežanijska kosa” u Kliniku za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije.

 

Kako se saznaje od izvora bliskog Jovanoviću, on juče nije ustajao iz kreveta, a potvrđeno je i da je lider LDP u lošem zdravstvenom stanju.

“Jovanović je prebačen u deo bolnice u kojem borave pacijenti priključeni na kiseonik, tokom prethodnog dana nije ustajao. Iako je svim pacijentima omogućen odlazak u toalet, Jovanovića juče niko nije video, što je potvrda priče da mu se stanje naglo pogoršalo u odnosu na početak nedelje”, ispričao je sagovornik i dodao:

 

“Niko nije mogao da poveruje da on, koji redovno trenira i zdravstveno nije imao nikakvih problema ranije, može da završi u bolnici i zapadne u teško stanje”.

 

Čedomir Jovanović je pre nekoliko dana primljen u KBC Bežanijska kosa zbog upale pluća, a tada se pojavila informacija da čeka test na koronu.

 

Izvor: Alo.rs