DRAGAN VUČIĆEVIĆ: Ponovo počinje rušenje Vučića!

FOTO: Happy

Podeli vest!

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević govoreći o poslednjem napadu na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu putem društvene mreže Instagram, ocenio je da je to nastavak najstrašnije kampanje mržnje.

 

On je podsetio i na ono što se dogodilo preksinoć u Novom Pazaru, kada su pojedinci zviždali premijerki Brnabić i ministru Lončaru i naglasio da to nema veze sa brigom za nečije zdravlje nego da je to “najprljavija politička kampanja”.

 

– Ono što smo prekisnoć videli u Novom Pazaru je čista politika – rekao je za Pink Vučićević.

Vučićević je rekao da je predsednik u jučerašnjem intervjuu rekao da mu neko kaže šta to od opereme fali u bolnici u Novom Pazaru i napomenu da je prošlo 24 sata od tad i da se niko nije javio.

 

– Čekamo 24 sata odgovore od tih hejtera što su izigravali grupu nezadovoljnih građana, a zapravo su politički aktivisti Sulejmana Ugljanina i drugih ekstremista iz Novog Pazara – rekao je on i dodao da niko ništa nije odgovorio jer svega ima u Novom Pazaru.

 

– Ta bolnica izgleda bolje od većine bolnica u Srbiji, izgleda bolje od bolnica u Beogradu. Ta bolnica izgleda bolje od svake bolnice u BiH – naglasio je Vučićević.

Naglašava da uopšte nije priča o tome da li nekom nešto tamo fali, već da su “oni pokušali prekjuče u Novom Pazaru da naprave politizaciju korone, da profitiraju na koroni i lažnoj priči o tome da je neko nekog pustio da umire”.

 

– Pokvareno su uzeli Novi Pazar jer je to višenacionalna sredina, pokušavajući da unesu razdor između Srba i Bošnjaka – rekao je Vučićević.

 

Pojedini mediji prenose da urednik Informera sve ovo definiše kao rušenje Vučića na nezakonit način jer je nemoguće izborima pobediti ga s obzirom da je opozicija preslaba.

 

Izvor: Informer / ALO