Lejdi Gaga: Nosite maske mislite na sebe i druge

FOTO: Instagram

Podeli vest!

Američka pevačica i glumica Lejdi Gaga postavila je na svoj Instagram profil fotografiju sa maskom sa šiljcima i lancem, na kojoj piše “Chromatica”, omaž njenom poslednjem istoimenom albumu, poručivši: “Budite svoji, ali nosite masku”, čime se pridružila drugim javnim ličnostima koje pozivaju ljude da brinu o zdravlju sebe i drugih tokom tekuće pandemije koronavirusa.

 

“Verujem u ljubaznost prema sebi, zajednici i planeti”, dodala je ona u svom postu.

Pevačica je, takođe, pozvale neke svoje “sjajne prijatelje” da prihvate izazov i “pokažu svoje maske”, među kojima su Barak i Mišel Obama, Opra Vinfri, Arijana Grande i Toni Benet, prenosi magazin People.

Benet (93), sa kojim je Lejdi Gaga snimila duet “The Lady is a Tramp”, objavljen na Tonijevom albumu “Duets II” iz 2011, brzo je odgovorio na izazov, postavivši na Instagram selfi na kojem nosi veliku belu masku.

 

“Ljubazno se maskiramo zbog naših najmilijih, i kod kuće i širom sveta. Ohrabrujemo vas da podelite zašto nosite masku”, napisao je Benet ispod fotke.

Lejdi Gaga je u maju promovisala izlazak svog poslednjeg albuma sa pink maskom, koja se uklapa estetski sa albumom, “ukrašenom” oštrim šiljcima. “Chromatica” je već uhvatila zamah i “preti” da postane najbolji album u 2020. kada se radi o ženskim izvođačima.

 

Ova dobitnica Gremija ostala je u kontaktu sa obožavaocima i tokom trajanja karantina, napisavši prošlog meseca na Instagramu da “misli na ceo svet i šalje ljubav”.

 

“Hodam u krug i razmišljam ponekad šta želim da kažem. Želim da kažem da vas volim”, dodala je pevačica.

Neke druge javne ličnosti nisu, međutim, tako ljubazne kada se radi odnosu ljudi prema pitanju nošenja maski.

 

Izvor: N1 Srbija