STEFANOVIĆ UŽIVO: Pozivam na kažnjavanje huligana!

Podeli vest!

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović održao je kasno večeras vanrednu konferenciju za medije.

 

Povod za vanredno obraćanje javnosti su nasilni protesti na ulicama Beograda.

 

NAJVAŽNIJE IZ OBRAĆANJA STEFANOVIĆA:

 

23.23 – Naše službe su na dobrom tragu, ali ne mogu da govorim o detaljima, uskoro ćemo imati čvrste dokaze i bićete obavešteni – rekao je Stefanović na pitanje o učešću stranih službi u protestima u Beogradu.

 

23.22 – Naša država će uvek biti jača od nasilnika.

23.21 – Danas sam sahranio oca, i danas je najteži dan u mom životu i na taj dan kažem da Srbija nikada neće izgubiti od ovakvih ljudi.

 

23.18 – Danima pozivaju na nasilje i danima pozivaju na rušenje našeg pravnog poretka i na žalost izvršavaju to nasilje.

23.17 – U Kragujevcu su polupali stakla na stanici policije.

23.16 – Demonstranti su suzavac bacali na policiju skoro pola sata. Policija je imala naređenje da koristi suzavac, ALI GA NIJE KORISTILA.

23.15 – Policija je na normalan način povratila kontrolu gde su protesti bili nasilni.

23.14 – Ovde se ne radi o koroni, samo o nasilju. Do sada je večeras povređeno deset policajaca, od kojih jedan teško, sa obe prelomljene noge. Ko može da bude takav monstrum?

 

On je rekao da poziva sve nadležne organe da rade svoj posao i kazne sve one koji prave nasilje na ulicama u Beogradu ali i u ostalim gradovima.

 

Izvor: Kurir.rs