BRNABIĆ: Ne mogu da verujem da je neko protiv vakcina

FOTO: Pink

Podeli vest!

Premijerka Srbije Ana Brnabić prokomentarisala je proteste koji se već drugi dan zaredom odvijaju u Beogradu!

 

Protesti su večeras počeli u 18 časova, kako je i najavljeno, a građani su se okupili i u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu. Kod Skupštine Srbije napadnut je Sergej Trifunović, bilo je reči i o tome da je napadnut Dragan Đilas, a povodom demonstracija se obratila i premijerka Ana Brnabić.

 

“Neka svako iskoristi ovaj trenutak da pokaže svoje pravo lice, neka kaže šta želi i onda da nastavimo dalje. Treba tako da dođu trenuci kada podvučete crtu, svako pokaže pravo lice i nastavite borbu. Garantujem vam da će Srbija pobediti i da će stabilnost za koju smo se borili, pre svega Aleksandar Vučić, da to niko u ovoj zemlji i iz inostranstva neće kompromitovati. Srbija se dugo i teško borila da bude zemlja kao što je danas, da budemo stabilna zemlja, koja pobeđuje ekonomski i koja ima političku stabilnost kakvu nikad nije imala”, rekla je Ana Brnabić za TV Pink.

 

Ona je apelovala na građane koji se ne slažu sa onim što rade u borbi protiv korone “da razumeju da postoje neke vrednosti… Da koliko god ste protiv nas, ne možete valjda da budete ljudi kao što su Srđan Nogo i Damir Knežević, ne možete da tvrdite da je zemlja ravna ploča i da budete protiv vakcina”, zaključila je premijerka u obraćanju.

 

Izvor: Mondo / Tanjug