VUČIĆ O NEREDIMA: Teroristi ruše Beograd, biće uhapšeni

FOTO: Pink

Podeli vest!

PARIZ – Građani ne bi trebalo da se previše sekiraju zbog protesta, ne zato što nam nasilnici nisu naneli veliku štetu, već zato što je konačan ishod jasan i nedvosmislen, poručio je večeras iz Pariza predsednik Aleksandar Vučić.

 

“Ishod je jasan i nedvosmislen, nasilnici će biti poraženi, dobar deo pohapšen i moraće da odgovaraju za sve što su počinili, u to nema sumnje”, rekao je Vučić.

 

Vučić je, u izjavi za TV Pink, kazao da je srpska delegacija u Parizu večeras imala važnu večeru i da se sutra vraća u Beograd, da ljudi znaju da će biti u Srbiji i da se “ne sekiraju previše”.

 

Predsednik je istakao da su prekjuče, juče, i danas sve maske pale.

Ukazao je da se policija večeras potpuno sklonila, I nije mogao niko nigde ni da ih primeti.

 

“Onda su počeli da se tuku između sebe desnicari i levicari, fašisti i antifašsti. Kada je došlo do međusobne tuče I obračuna, izboli su se. Onaj koji je ubo drugog se uplašio I zatražio pomoć policije, a potom je I drugi, izbodeni, došao do policije, koja mu je pomogla. To su svi oni koji su danima tukli policajce, gađala svime I svačim. Policija je uhapsila I jednog I drugog, omogućila medicinsku pomoć”, objasnio je on.

 

Izvor: Kurir / Pink