ZAVRŠILI POSAO! Pripadnici SAJ-a pohapsili huligane

FOTO: Filip Krainčić / Nova

Podeli vest!

Četvrti grđanski protest okončan je oko ponoći u Beogradu, nakon što su pripadnici policije i Žandarmerije, rasterali demonstrante suzavcem.

 

Grupa demonstranata i ovaj put je izazvala incident i sukob sa policijom, nakon što su je satima gađali kamenicama, flašama, i bakljama. Prema prvim informacijama uhapšeno je 19 huligana, a u neredima i krvničkim napadima povređeno je i više novinara koji su izveštavali sa protesta.

 

Nakon što je posle višečasovnih provokacija i kamenovanja od strane grupe huligana, policija odgovorila ispljivanjem suzavca i jurišom koji je prouzrokovao stampedo na platou pred Narodne skupštine, četvrti građanski protest, okončan je oko ponoći.

 

Prema prvim informacijama uhapšeno je 19 huligana, koji su mahom zaustavljeni u Bulevaru kralja Aleksandra kojim su beželi pred naletom suzavca. Kako javljaju naši reporteri, hapšenja je bilo i na Slaviji i u Bulevaru oslobođenja.

 

Akcije su vodili pripdnici SAJ, a kako su javili reporteri Nova.rs sa lica mesta, uhapšeni su sprovedeni najpre u Skupštinu Srbije, odakle su potom transportovani u pritvor.

 

Izvor: Nova.rs