De Niro zbog korone u teškoj finansijskoj situaciji

FOTO: Scorz News

Podeli vest!

On je zbog pandemije korona virusa u lošoj finansijskoj situaciji.

Legendarni glumac Robert de Niro (76) se na sudu požalio da se nalazi u lošoj finansijskoj situaciji i bivšoj ženi smanji limit na kartici za čak pedeset posto.

 

Naime, on je otkrio da je na njegovu trnutno lošu finansijku situaciju uticala epidemija korona virusa, a sve to otkrio je na sudu nakon što je njegova bivša zatražila da joj se poveća mesečni limit na kartici, piše PageSix.

 

Tačnije, sve je počelo nakon što se advokat bivše Robertove žene, Grejs, obratio sudu žalbu da je glumac njegovoj klijentkinji nepravedno smanjio mesečni limit za čak 50.000 dolara.

 

Posle ove žalbe, oglasila se i glumčeva advokatica, koja je sudu i obrazložila zašto je glumac bio prinuđen da smanji troškove Grejs.

 

On je zbog pandemije korona virusa u lošoj finansijskoj situaciji, jer lanci restorana u kojima je on imao udeo, zatvoreni su mesecima unazad.

 

De Nirova advokatica je obrazložila sudiji i dostavila dokumantaciju u kojoj se može videti da je glumac u aprilu izgubio tri miliona dolara, a u maju skoro dva miliona. On je takođe imao i neke dodatne troškove prema investitorima, a kako bi njih isplatio morao je da se pozajmi kod svojih poslovnih partnera.

 

– Ne verujem u priču kako čovek, čija se vrednost procenjuje na 500 miliona dolara, te zarađuje 30 miliona dolara godišnje, odjednom mora srezati bivšoj troškove za 50 posto – smatra njen advokat.

 

Inače, Robert i Grejs su u braku bili skoro dvadeset godina, od 1997. do 2018. godine, i imaju dvoje zajedničke dece.

 

Izvor: Telegraf.rs