Gradonačelnik Krstulović napadnut u Splitu

Podeli vest!

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović opara napadnut je u petak navečer u Splitu. Putem Facebooka je poručio da je dobro i da se “ništa strašno nije dogodilo”.

 

Iza 20 sati u Splitu je napadnut gradonačelnik Andro Krstulović Opara. Opara u napadu nije ozbiljno ozlijeđen, a policija je o napadu obaviještena te se provodi kriminalističko istraživanje.

Za incident su odgovorna dvojica muškaraca koji su gradonačelnika Splita vrijeđali, a zatim i udarili. Napadnut je u ulici Solurat.

 

Sam gradonačelnik Splita poručuje da je dobro.

“Dobri ljudi, hvala što brinete, dobro sam i nista se strašno nije dogodilo. Da je bilo tko drugi bio umjesto mene ovo ne bi bila nikakva vijest. Nije vrijedno spomena”, napisao je u statusu na svojem Facebook profilu.

 

Iz splitskog SDP-a, uputili su podršku gradonačelniku i upozorili na stalno nasilje koje vlada Splitom.

 

“Smatramo da se na dnevni red sjednice Gradskog vijeća Splita što prije treba staviti rasprava o izvješću Policijske uprave Splitsko-dalmatinske o stanju sigurnosti u Gradu Splitu. Naime, u rujnu prošle godine Gradsko vijeće je na tematskoj sjednici o stanju sigurnosti u Splitu zaključilo da u drugom kvartalu svake godine ta tema bude na dnevnom redu”, stoji u priopćenju kojeg prenosi Dalmacija News.

 

Izvor: Vijesti.hr